logo skoleni-kurzy

OBECNY JAZYK C PROGRAMOVANI KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


DO313 Red Hat Single Sign On Administration - DataScript s.r.o.
Introduction to configuring and managing Red Hat Single Sign-On for authenticating and authorizing applications Red Hat Single Sign-On Administration (DO313) is designed for system administrators who want to install, configure and manage Red Hat Single Sign-On servers for securing applications. Lea

^

 

 

OBECNY JAZYK C PROGRAMOVANI KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Oracle - Jazyk SQLOracle - SQL Language FundamentalsPodrobnosti
  • Oracle databáze - programování v PL - SQLOracle Database - Programming in PL - SQLPodrobnosti
  • C++ – Základy ProgramováníC++ - Object-Oriented ProgrammingPodrobnosti
  • Prodejní firemní stránky bez programování Sales company website without programmingPodrobnosti
  • PHP - úvod do programováníPHP - Essentials of ProgrammingPodrobnosti


Obecný jazyk C - programování (C1)
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: Komentář/Dotaz ke kurzu
- komentář #277 ze dne: 2009-07-03 10:45:39 (-> 256)
  • Dobrý den pane Ryba, Všechny naše kurzy probíhají v Brně na Mlýnské 70. Termín od 27.7. ale není jistý, nemusí se naplnit. Co se týče slevy, jsme ji schopni poskytnou ve výši 10% až 20% ze základní ceny v závislosti na počtu účastníků kurzu, takže vám nic předem nemohu slíbit. Pokud by jste měl o kurz vážný zájem, je třeba se přihlásit. Pak vás budeme informovat o realizaci případně posunu termínu. S pozdravem a přáním hezkého dne Libor ŠromOdkaz(y): 27.07.2009 - Obecný jazyk C - programování (C1) - BrnoObecný jazyk C - programování (C1)


Komentář/Dotaz ke kurzu
- komentář #256 ze dne: 2009-06-28 07:45:42
  • Jsem student ZŠ a zajímám se o programování, cena kurzu je však pro mne dost vysoká, máte nějaké slevy pro studenty? Kde v Brně probíhá tento kurz C1 v termínu 27.-29.7.? Jaroslav Ryba





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Obecný jazyk C - programování (C1)

Kurz seznamuje účastníky se základy programovacího jazyka C, tak jak ho implementuje norma ANSI, platná pro všechny platformy (Windows, Linux, Unix …). Tím získají účastníci důležitý základ pro práci a další rozvoj nejen v jazycích C - C++, ale i v mnoha dalších klonech, které ze syntaxe jazyka C vycházejí (Java, PHP, Perl, Javascript …). Standardně je výuka vedena v prostředí MS Windows, ale podle zájmu studentů je možné pro tento kurz využít i konkrétní požadovaný překladač nebo prostředí OS Linux. Všechny probírané techniky jsou platformně univerzální.
* Základní pojmy - zdrojové a hlavičkové soubory, vývojové prostředí, překladače, rozdíly mezi C a C++ První začátky - syntaxe , základní datové typy, operátory, aritmetické výrazy, Hello World , komentáře Řídicí příkazy - cykly (for, while, do-while), podmínky (if); příkazy switch, case, goto, retu> Terminálový vstup a výstup - znakový a formátovaný vstup a výstup, funkce z hlavičkového souboru stdio.h Funkce - definice, deklarace, parametry, návratová hodnota, funkce „main“ a její parametry Práce se soubory - otevírání a zavírání souborů, základní operace se soubory Preprocesor - význam, direktivy podmíněného překladu, vložení hlavičkového souboru, direktiva #include a #define, makra Pointery (ukazatele) - princip ukazatelů, použití, pointer typu void, pole (jedno i vícerozměrné), pointer jako parametr funkce (předávání parametru hodnotou vs. odkazem), pointer na funkci Práce s pamětí v jazyce C , dynamická alokace pamětí (malloc), paměťové třídy (static, extern, register), struktury Řetězce - práce s řetězci, funkce z hlavičkového souboru string.h Bitové operace - binární or, and, xor; bitové rotace, reálné využití


... Zpět ke kurzu  -> Obecný jazyk C - programování (C1)



PC-DIR Real, s.r.o.

Nabízíme počítačové kurzy pro běžné uživatele i top IT experty.

Nyní to představuje více než 400 druhů školení Microsoft, IBM, HP, Cisco, Citrix, SUN, Novell, VMware, Check Point, Oracle, Linux/Unix, Internet, Navision CRM, komunikační technologie a VoIP, bezpečnost ICT, grafika a DTP. Jsme autorizovaný Microsoft Certified Partner for Learning Solutions a poskytujeme autorizovaná oficiální MOC školení, dále akreditaci MŠMT pro rekvalifikace , testy a certifikace znalostí Pearson VUE.


PC-DIR Real, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: První pomoc zaměřená na dětský věk v květnu 2024 - Ostrava-Vítkovice
^